نشست هم اندیشی تعامل، تعاون و ایثار در حوزه سلامت و ارتباطات بین بخشی ملی و بین المللی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در سالن دکتر کنعانی دانشکده پزشکی برگزار شد.
نشست هم اندیشی تعامل، تعاون و ایثار در حوزه سلامت و ارتباطات بین بخشی ملی و بین المللی با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در سالن دکتر کنعانی دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و روز زن گفت: این دانشگاه در زمینه بین المللی سازی، دستاورد های مطلوبی بدست آورده است.
دکتر اورنگ ایلامی افزود: عقد تفاهم نامه با دانشگاه های علوم پزشکی مشهد، شیراز، اصفهان و دانشگاه پزشکی رایزان روسیه از مهمترین دستاوردهای بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی استان است.
وی با اشاره به برگزاری همایش های ملی و کنگره های بین المللی با عناوین نماز، در فرهنگ رضوی و طب در آموزه های فرهنگی رضوی، ادامه داد: ارتقاء سطح علمی، آموزشی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از ثمرات برگزاری این همایش ها و کنگره های بین المللی در آینده نزدیک خواهد بود.
وی اضافه کرد: انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه علوم پزشکی مشهد، استانداری خراسان رضوی و بنیاد بین المللی امام رضا(ع) از دیگر دستاوردهای مهم دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.
دکتر ایلامی، حمایت مالی آستان قدس رضوی را در برگزاری همایش های ملی و بین المللی دانشگاه علوم پزشکی استان موثر دانست و تاکید کرد: عقد این تفاهمنامه ها موجب بهبود عملکرد دانشگاه در برگزاری همایش های پیش رو خواهد شد.
وی استقلال مالی و درآمد را از اولویت های مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی استان در سال پیش رو عنوان و اظهار کرد: میزان رشد بودجه دانشگاه ۲۳درصد، که از میانگین رشد بودجه دانشگاه های علوم پزشکی کشور بالاتر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، افزود: افزایش ارتباطات بین المللی و پذیرش دانشجویان خارجی به همراه تبادل استاد و دانشجو با استان ها و کشور های دیگر از راهکارهای افزایش درآمد ناخالص و استقلال مالی این دانشگاه خواهد بود.
وی با اشاره به ظرفیت استان در حوزه گیاهان دارویی و شرکت های دانش بنیان، گفت: تولید محصول و پیشروی به سمت دانشگاه های نسل سوم از اهداف دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است.
وی اضافه کرد: صرفه جویی، هدف گذاری بسته های طرح تحول نظام سلامت، کاهش خدمات کم بازده و پرهزینه و افزایش خدمات پربازده و کم هزینه از دیگر اولویت های دانشگاه در راستای افزایش درآمد و استقلال مالی در سال آینده خواهد بود.
دکتر ایلامی، در ادامه با اشاره به سفر سه روزه به دانشگاه رایزان روسیه و پر ثمر بودن آن ابراز داشت: این دانشگاه دومین دانشگاه با سابقه روسیه است که با جذب دانشجو از ۶۰ کشور دنیا در حوزه بین الملل و ارتقاء سطح آموزشی، علمی و پژوهشی گام های بلندی را برداشته است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد و دانشجو، توریسم درمانی و جذب دانشجو بین الملل از اهداف مهم پیش روی دانشگاه علوم پزشکی استان است.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این نشست، با بیان اینکه تعامل، تعاون و ایثار از اصلی ترین دلایل موفقیت در کارها است، ابراز داشت: هماهنگی و مشورت در کارها موجب افزایش ایده ها و تصمیم گیری های مطلوب تر خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل ملاعلی، نوع تعامل و همکاری ها در سیستم های مختلف را متفاوت دانست و ادامه داد: تعاملات حوزه سلامت و بهداشت نیازمند از خودگذشتگی در راستای ارتقا سطح سلامت مردم است.
وی اذعان نمود: استفاده از پتانسیل سایر استان ها در ایجاد خودکفایی در زمینه درمان و سلامت مفید و موثر است.
مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اهمیت اتحاد و فعالیت های جمعی از دیدگاه قرآن و اسلام، تصریح کرد: برگزاری اردوهای جهادی اقدامی موثر در ارتقاء سلامت مردم خواهد بود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج نیز در ادامه گفت: استفاده از امکانات سایر دانشگاه ها و ارتقاء سطح علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مهمترین اولویت ما در روند بین الملل سازی است.
دکتر صدرالله محرابی با عنوان این مطلب که تولید محصولات و ایجاد فناوری از اثرات بین الملل سازی است، افزود: اعتبار سنجی حداقل ۱۳۰ استاد از دیگر برنامه های پیش رو در روند بین الملل سازی دانشگاه است.
وی در خصوص طرح خادم یاران امام رضا(ع) نیز اذعان کرد: انجام پروژه های جهادی توسط کادر دانشگاه علوم پزشکی، موجب افزایش حمایت این سازمان در فعالیت ها و پروژه های کلان دانشگاهی به ویژه تحقیقات و فناوری خواهد شد.142-5-6